Založ si blog

Aká skriňa je lepšia vstavaná či lacná z e-shopu?

Aké skrine vybrať do spálne?

Spálňa je miesto, na ktoré sa pri zariaďovaní bytu dosť často zabúda. Reprezentatívne predsa musí vyzerať hlavne obývačka! Ale pozor – nesmieme zabúdať, že v spálni trávime veľa času a že je v týchto chvíľach nutné, aby nám tu bolo útulne a príjemne.V moderných spálňach dominujú štýlové vstavané skrine.

Priestor – to je asi najdôležitejší rozmer, na ktorý musíme pri zariaďovaní spálne myslieť. Neprehľadné skladisko uterákov, oblečenie a vecí, ktoré sa nikde nespratali, Vám na pokojnom spánku nepridá. Väčšinu týchto problémov, ale dokážu jednoducho a elegantne vyriešiť vstavané skrine. Moderné vstavané skrine a nábytok do spálne je navyše veľmi peknou dekoráciou a tiež dominantou celej izby.

 

Ako je to s ukladaním oblečenia? Inšpirácia do spálne

Ľudia dosť často nevenujú veľkú pozornosť ukladaniu svojho oblečenia a pri zariaďovaní spálne sa sústredia hlavne na dobrú posteľ. Tá je síce dôležitá, ale každé ráno sa prehrabávať v spleti pokrčeného a neúhľadne odloženého oblečenia a bielizne tiež nie je nič príjemné. Práve dobré vstavané skrine do spálne sú v tomto ohľade najlepšie – v ich vnútri sa totiž ukrýva prepracovaný systém na ukladanie oblečenia.

Ako si vybaviť vstavanú skriňu v spálni? Do vstavanej skrine môžete zakomponovať práve to, čo sa Vám najviac hodí. Máte pri ich vyhotovovaní voľnú ruku a môžte ich využiť a naplánovať ich tak, aby ste boli čo naviac spokojní. Výbre je rozmanitý. Môžu to byť vysúvajúce ramienka, rôzne druhy šatníkových tyčí, výsuvné police alebo šuplíky. Veľmi praktické zvlášť pre ukladanie topánok alebo napríklad ponožiek sú drôtené police a drôtené koše. Na nohavice zase existujú špeciálne držiaky a poriadok v kravatách alebo pásikoch Vám urobia kravatovníky. Taktiež si môžte zaželať, aby Vám do tejto skrine zabudovali napr. poličku na žehličku alebo na vysávač, ktorý nemáte v byte kde uložiť.

 

Ak máte spáleň malú, poradíme Vám ako ušetriť miesto v spálni. Našli sme riešenie. To znie: zrkadlá a skrine s posuvnými dverami.Skrine do spálne

Vstavané skrine do spálne navyše môžu obohatiť celú izbu o dôležité zrkadlá, ktorá buď schováte do vnútra skrine alebo s nimi opticky zväčšíte priestor izby tým, že budú na dverách vstavanej skrine. Ak do spálne zvolíte vstavané skrine s posuvnými dverami, ušetríte priestor aj reálne a navyše získate krásny dizajnový doplnok spálne.

Čo naozaj potrebujete pri narodení dieťaťa?

26.02.2015

Čo naozaj potrebujete pri narodení dieťaťa? Na deťoch by ste nemali šetriť, avšak ani to príliš preháňať, aby vás to nedostalo do finančných problémov. Do čoho treba investovať, ak čakáte prvé dieťatko? Týmto článkom vám nechceme nahovoriť, aby ste vaše dieťa kúpali v dreze, prípadne mu zhotovili postieľku zo zásuvky. Aj keď by to určite prežilo v zdraví. [...]

Malý veľký pomocníci

26.07.2014

Malý stolík umiestnený vedľa postele je veľký pomocník. Môžeme si naňho položiť všetko, čo pred spaním potrebujeme. Veci tak máme na dosah a nemusíme vychádzať z teplučkej postele. Navyše nočné stolíky môžu byť zaujímavé a priťahovať tak značnú pozornosť. Nemusia byť v rovnakom prevedení ako posteľ, dôležité je, že spolu ladia a vzájomne sa dopĺňajú. [...]

Obývacia časť s kuchyňou tvoria dokonalú symbiózu

14.05.2014

Malé kuchynky, kam sa často nevojde ani jedálenský stôl dnes strácajú na popularite. Súčasný trend prepojenia kuchyne s jedálňou spolu s obývačkou má okrem praktickosti aj sociálne opodstatnenie. Veď práve tu sa rodina stretáva po celodennom dni a môže sa tu pokojne porozprávať pri chutnej večeri. Aj keď ide o zdanlivo nový trend, integrovaná kuchyňa má dlhšiu [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

nabytok

Blog o nábytku bývaní interiéri dizajne osvetleniach a stavebíctve.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 115305x
Priemerná čítanosť článkov: 5241x

Autor blogu